El diumenge 24 de novembre a les 12 del migdia al Teatre Armengol de Bellpuig, s’ha celebrat el Concert de Santa Cecília amb què les entitats musicals de la vila honoren a la patrona dels músics. Amb motiu de la celebració de Santa Cecília, la Vila de Bellpuig decideix atorgar, anualment, el Premi Mèrit Musical de l’any a una persona, entitat o institució que hagi destacat pel treball i la tasca feta a favor de la música.

Enguany, durant el concert, s’ha lliurat el 31è “Mèrit musical de l’any” al Sr. Joan Chinchó i al Sr. Josep Granollers, per la seva trajectòria musical i per ser els músics de més edat en actiu a Bellpuig.Des de L'Esfera ens vam encarregar de dissenyar el guardó, proposant la reproducció d'una figura d'un tritó tocant el corn, una al·legoria de la música, que es troba esculpit en marbre formant part del sarcòfag del Mausoleu de Ramon Folch de Cardona-Anglesola, que pot visitar-se a l'església de la vila. A partir del motllo que vam extreure de la figura original, cada any preparem i personalitzem el guardó per al Premi Mèrit Musical.

 
https://www.bellpuig.cat/el-municipi/concursos/merit-musical-de-lany
We use cookies to help provide you with the best possible online experience. By using this site, you agree to our use of cookies. More information
Settings