L'ESFERA és un estudi de maquetisme i de producció d'elements museogràfics, ubicat a Bellpuig (Lleida) amb una vocació de servei sense fronteres.

Amb més de 15 anys d'experiència professional adquirida, i pendents sempre d'anar actualitzant els nostres coneixements en l'ús de nous materials i en l'aplicació de les últimes tecnologies, el nostre equip ha participat en innovadors projectes per a grans i petites empreses.

Actualment a L'ESFERA treballem per un ampli ventall de clients de diferents activitats professionals i envergadura empresarial desenvolupant volumètricament els seus projectes. Juntament amb el nostre ja reconegut servei de maquetisme (maquetes d'arquitectura, museogràfiques, topogràfiques, interactives, didàctiques, seccions...) es consoliden amb cada cop més força els nostres serveis de construcció d'elements museogràfics (escultura hiperrealista, ficticis, rèpliques, elements escenogràfics...) i de disseny i realització de premis, guardons, trofeus, obsequis institucionals i regals exclusius.

Comptem amb la col•laboració de diferents professionals i empreses especialistes en àrees específiques, que mitjançant la seva experiència aporten valor afegit als nostres projectes.

Ens agrada el que fem i ens agrada fer-ho bé.

 


L'ESFERA
Model making studio

   
Jacint Verdaguer s/n, baixos (Map)
25250 Bellpuig
   
Phone/Fax +34 973 320 388
lesfera@lesfera.com
Google Maps