Reproducció d'un relleu, d'estil romanic tardà, al que hem fet una aplicació de policromia per intentar simular quin podria haver estat el seu aspecte original.

En aquest cas vam reproduir la peça utilitzant resines acríliques reforçades amb fibra de vidre. Un cop obtinguda la còpia, vam treballar amb aiguades i tints els diferents elements que conformen la imatge del pessebre, tenint en compte algunes referències de periode similar, però sense cenyir-nos ni fer un estudi acurat de quins tons i colors podien utilitzar-se en aquella època. Per acabar el treball vam fer una aplicació de pa d'or per a resaltar les arcades, ja ogivals, i alguns altres detalls del relleu.

Amb aquesta representació del pessebre, aprofitem per desitjar-vos a tots molt Bon Nadal, esperant que després d'aquest any tant inesperat, puguem gaudir d'un 2021 ple de bones notícies i de noves oportunitats.
We use cookies to help provide you with the best possible online experience. By using this site, you agree to our use of cookies. More information
Settings