Us presentem el nou guardó SUSTAINABILITY AWARD, dissenyat per José Miguel Tortajada, per a l'Associació Global de Federacions Esportives Internacionals (GAISF)
El disseny neix de la lletra S (sustainability), que continua el seu recorregut natural per a transformar-se en el símbol de l'infinit. Així se'ns presenta una figura  sense principi i sense fi, on tot està interconectat, que té uns cicles marcats i que es retroalimenta per a poder continuar existint.

Per a materialitzar aquest projecte vàrem preparar un arxiu 3d del disseny, i vam fer-ne una impressió amb poliamida. A partir d'aquí vam provar diferents processos, començant per la fosa a la cera perduda. El resultat, però, no ens va funcionar, ja que les petites imperfeccions que provoquen els gasos no ens van permetre aconseguir la definició que un disseny tant geomètric i delicat (gairebé hipnòtic) demanava. 
Finalment, el guardó el vàrem materialitzar amb resina banyada en níquel, aplicant-hi una pàtina negra per aconseguir el contrast entre les línies i reforçar-ne l'efecte de profunditat.
We use cookies to help provide you with the best possible online experience. By using this site, you agree to our use of cookies. More information
Settings